De grote Annie MG Schmidt speurtocht

12 mei 2021 t/m 22 mei 2021 | Bibliotheken van: Puttershoek, Oud-Beijerland centrum, Mijnsheerenland Westmaas , Numansdorp, Strijen en de locatie van Alerimus Open Waard in Oud-Beijerland

Kosten: € 2,00 per antwoordenblad

Tijdens de Annie MG Schmidt week van 12 tot 22 mei komt in de ramen van de bibliotheken in Puttershoek, Oud-Beijerland Centrum, Mijnsheerenland, Westmaas, Numansdorp, Strijen en de locatie van Alerimus Open Waard in Oud-Beijerland een leuke speurtocht te hangen.

Wat heb je nodig?

Iedereen die iets weet van Annie MG Schmidt en haar beroemde boeken en rijmpjes kan meedoen met deze speurtocht. Vergeet niet je telefoon mee te brengen want enkele vragen kun je met een QR code opzoeken.

Meedoen?

Meld je aan en ontvang een antwoordenblad per mail. Als je dit terugstuurt kun je een leuke prijs winnen: "Het gouden Fiep boek". Wie doet er mee?