Lezing: Boeddhisme als levenswijze

16 januari 2020, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: € 10,00 of € 8,00 met je biebpas

Boeddhisme is een van de grote wereldreligies. Maar het is meer een manier van leven dan een geloof. Ook in Nederland heeft het Boeddhisme aanhangers. Tijd om eens kennis te maken met deze spirituele stroming. Op donderdagavond 16 januari geeft de Bibliotheek Hoeksche Waard aandacht aan Boeddhisme als levenswijze.

In bibliothekenland is januari de maand van de spiritualiteit. Er is volop aandacht voor spirituele boeken in de collectie van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Deze maand aandacht voor Boeddhisme.

Op donderdagavond 16 januari zal een spreker van de Boeddhisme Unie Nederland (BUN) meer vertellen over deze fascinerende levensbeschouwing die ook in Nederland talrijke volgers heeft. Vragen als: Wat is Boeddhisme? Wie was Boeddha? Wat is verlichting? komen daarbij aan de orde. Deze avond is bedoeld als kennismaking met het Boeddhisme.

Je kunt je hier aanmelden.