Expositie "Landschap in mijn hoofd"

22 juli 2019, 14:00 t/m 31 augustus 2019, 17:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: Gratis

In de zomervakantie hangen er twee kleurrijke vilten kunstwerken in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (in de Lindenhoeve). Deze landschappen van vilt maken deel uit van het kunstproject Waardig Oud Zijn waarmee het Odensehuis Hoeksche Waard haar 5-jarig bestaan viert.

Samen met stichting Kunst4all is dit viltproject ontwikkeld en begeleid door viltkunstenaar Connie Toet. Deze schilderijen staan voor het nieuwe landschap in je hoofd dat ontstaat door de ziekte dementie. Aan dit werk hebben bezoekers van het Odensehuis gewerkt maar ook familie en medewerkers hebben hun stukje landschap gemaakt. Deze prachtige werken zijn te bewonderen tot van 22 juli tot 1 september tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

Meer informatie over het project is te vinden via: www.kunst4all.nl