Hoeksche Waardse Mediawijsheid quiz (GAAT NIET DOOR)

12 november 2019, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: € 5,00 of € 2,50 met je biebpas

In de Week van de Mediawijsheid (8 t/m 15 november) vragen tal van organisaties in het hele land aandacht voor de plek die media innemen in ons leven. En of we die wel onder controle hebben. Het thema dit jaar is dan ook ‘Aan of uit?’ De Bibliotheek Hoeksche Waard doet mee op dinsdag 12 november met de Hoeksche Waardse Mediawijsheid quiz in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum. Iedereen is welkom.

Hoe helpen apps, chats en digitale tools ons in het leven? En wanneer zit technologie ons juist in de weg? Tijdens de Week van de Mediawijsheid stellen we iedereen de vraag: wanneer kies jij om aan of uit te staan?

Tijdens de Hoeksche Waardse Mediawijsheid quiz testen we wat jij weet over het gebruik van social media. En weet jij wanneer jij je telefoon moet wegleggen? Test je kennis, leer wat bij en praat gezellig na!

Je kunt je hier aanmelden.