Rodaan al Galidi op Bram Roza Festival (VERPLAATST)

1 juli 2022, van 19:30 tot 21:30 | Nieuw-Beijerland (Bram Roza)

Kosten: € 15 (leden), €17,50 (niet-leden)

Let op: Rodaan al Galidi is verplaatst van 29 juni naar 1 juli! Samen met het Bram Roza Festival organiseren we vrijdag 1 juli de Hoeksche Waardse Avond van de Poëzie op het Bram Roza Festival. Meesterverteller Rodaan al Galidi is hierbij aanwezig. Hij woont al sinds 1998 in Nederland en brak door als auteur met zijn bestseller 'Hoe ik talent kreeg voor het leven'. Het hartverscheurende verhaal van een asielzoeker in Nederland.

Inmiddels heeft hij meerdere succesvolle titels op zijn naam staan. Zijn nieuwste boek heet De onbekende belevenissen van prins Willem-Alexander. Het zijn verhalen met een traan en een lach. Waarbij de nadruk ligt op het laatste. Al Galidi heeft een bijzondere kijk op Nederland en de Nederlanders. Dat geeft verrassende en soms hilarische inzichten. Gecombineerd met zijn geheel eigen creatieve en dichterlijke taalgebruik staat een middag met Rodaan al Galidi garant voor verheldering en inspiratie. Laat je heerlijk meevoeren in de wereld van deze welbespraakte topschrijver.

Toegangsprijs: 17,50 euro, aanvang 19.30 uur.
Ben je lid van de Bibliotheek? dan krijg je € 2,50 korting!

Adres: Festivallocatie
Nieuw-Beijerland.
‘t Gors aan de Spuidijk bij molen de Swaen.
Postcode: 3264 LC

Ingangen van ‘t Gors:
Naast de molen via de Spuidijk.
Beneden bij de haven van Nieuw-Beijerland of bij de veerstoep bij de pont naar Spijkenisse.

Parkeren
Als je met de auto komt, raden we je aan te parkeren op het parkeerterrein aan de Nijverheidstraat.

Let op! Als u op de knop aanmelden klikt, ziet u nog 29 juni bij de kaartverkoop staan, maar u koopt een kaartje voor 1 juli.