Walk&Talk: de eerste indruk

26 februari 2021, van 09:30 tot 10:30 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Andere mensen die werk zoeken zitten in hetzelfde schuitje. Walk & Talk is bedoeld om ervaringen uit te wisselen. Je hoort inspirerende verhalen en krijgt praktische tips. Vrijdagochtend 26 februari online, via ZOOM.

Het zoeken van een baan is door de jaren heen best veranderd. Maar nog steeds geldt dat de eerste indruk het belangrijkst is. En daarvoor krijg je maar één kans.

Juist daarom is het belangrijk dat je je bewust bent van hoe je overkomt. Wat zegt je houding, je gedrag en de woorden die jij gebruikt? Welk gevoel laat jij achter na een gesprek en welke zaken spelen nog meer mij bij het maken van een eerste indruk?

We leven in een snelle en sociale maatschappij en veel informatie is makkelijk toegankelijk, hou jij daar rekening mee tijdens het solliciteren? En hoe laat je nou een verpletterende eerste indruk achter na een gesprek zodat jij in aanmerking komt voor die baan?

   

Aanmelden

Wie zich aanmeldt via activiteiten@debhw.nl krijgt de link uiterlijk een dag van te voren toegemaild. Log in via de toegestuurde link en doe mee met deze online webinar.