Walk&Talk: tips en tops bij LinkedIn

27 november 2020, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: Gratis

Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan is er maandelijks de bijeenkomst Walk&Talk. Op vrijdag 27 november is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum 'tips en tops bij LinkedIn'.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft elke maand een bijeenkomst over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen. Deze keer krijgen de deelnemers tips en suggesties die helpen om zich op LinkedIn goed te presenteren en een geschikte baan te vinden. Op LinkedIn maak je via social media duidelijk waar je goed in bent, wat jouw kwaliteiten zijn en waarom jij de beste bent voor je favoriete baan. Samen wisselen we ervaringen uit en kijken we hoe je het beste uit de verf komt op LinkedIn.

Deze bijeenkomst heeft als ondertitel dé koffiepauze voor werkzoekenden. Walk&Talk is een laagdrempelige bijeenkomst waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is om ervaringen uit te wisselen met andere werkzoekenden.

Vooraf aanmelden verplicht

De Bibliotheek Hoeksche Waard werkt met een coronaprotocol. Daarbij is anderhalve meter afstand houden een must. Evenals het dragen van een mondkapje en handen desinfecteren bij de entree. Bij gezondheidsklachten thuisblijven. Om de veiligheid te waarborgen is het maximum aantal deelnemers 6. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan hier.