Zomerlezen 2021 Ga op reis in je boek

7 juni 2021 t/m 31 augustus 2021

Lekkere lange zomerdagen, tijd voor jezelf, tijd voor een boek! Kom daarom deze zomer naar Bibliotheek Hoeksche Waard. In de maanden juni, juli en augustus doet Bibliotheek Hoeksche Waard mee aan Zomerlezen. We helpen je graag bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer. Het thema van het Zomerlezen is dit jaar Lees de wereld rond – Ga op reis in een boek.

Nog niet lid?

Word lid via deze pagina! Het lidmaatschap van Bibliotheek Hoeksche Waard biedt onder meer boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen tot 17 jaar is het basis lidmaatschap gratis. Niet-leden kunnen gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de Bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig.

Wat speelt er tijdens Zomerlezen?

Onderdeel van het Zomerlezen is de Week van het spannende boek. Lezersplatform Hebban.nl zet van 7 t/m 13 juni thrillers in het zonnetje. Ook organiseert Hebban een Reading Challenge. Verder wordt voor de start van Zomerlezende Zomerdichter bekend gemaakt die vervolgens drie gedichten deelt. Op de website van CPNB kun je hier meer informatie over vinden.