Walk&Talk: banenmarkt

22 maart 2019, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: Gratis

Ben jij op zoek naar een mooie baan, leerplek of bijbaan? Kom dan naar de banenmarkt in de Bibliotheek Oud-Beijerland op vrijdagochtend 22 maart. Kijk, zoek, praat – wie weet vind je de perfecte match en kan je binnenkort aan de slag.

Op de banenmarkt in de Bibliotheek zijn werkgevers die een aantal vacatures hebben. We richten ons vooral op Hoeksche bedrijven. Dus alle kans op een leuke job dicht bij huis. Zoek je een leuke stage of leer/werkplek, of zoek je misschien een vakantiebaan? Kom eens verkennen wat het werkaanbod is in de regio Hoeksche Waard. Neem je CV mee, oriënteer je, kijk rond, presenteer jezelf en ga het gesprek aan: vind wat je zoekt.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft elke maand een bijeenkomst over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen. Bovendien krijgen de deelnemers tips en suggesties die helpen om zich goed te presenteren en een geschikte baan te vinden.

Deze bijeenkomst heeft als ondertitel dé koffiepauze voor werkzoekenden. Walk&Talk is een laagdrempelige bijeenkomst waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is om ervaringen uit te wisselen met andere werkzoekenden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk of een andere baan.

De toegang is gratis.