Boekenmarkt in Bibliotheek Oud-Beijerland

26 november 2022, van 11:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: € 0,50 per boek / € 5,00 per tas boeken

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Goedkoop een tas boeken op de kop tikken? Op vrijdag 25 november en zaterdag 26 november is in het Oude Raadhuis een boekenverkoop. De boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up- to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de verkoop.

De Bibliotheek Hoeksche Waard bouwt voortdurend aan een aanlokkelijke en actuele boekencollectie. Titels die veelgevraagd worden en aansluiten bij de publieksdoelgroep en de lokale interesse zijn in de bibliotheek te leen. Van oudere en minder courante titels wordt één exemplaar in het depot geplaatst, de rest gaat in de verkoop. Zo blijft het aanbod in de vestigingen verleidelijk en actueel en zijn minder gewilde titels via het depot tóch beschikbaar.

De boeken worden per tas verkocht – neem je eigen tas mee - ongeacht hoeveel afgeschreven boeken erin zitten. Klanten kunnen de tas zelf vullen. De bibliotheek vraagt € 5,00 voor een tas vol afgeschreven boeken. De afgeschreven boeken zijn ook per stuk te koop voor € 0,50 per stuk.

In het Oude Raadhuis in de bibliotheek Oud-Beijerland kan men op vrijdag 25 november (van 10 uur tot 20 uur) en op zaterdag 26 november (van 10 uur tot 16 uur) tijdens openingsuren tussen de afgeschreven boeken snuffelen.

De verkoop vindt plaats tijdens de reguliere openingstijden van de bieb.