Start boekverkoop

7 juni 2017 t/m 30 juni 2017

Goedkoop een tas boeken op de kop tikken? Woensdag 7 juni start in zeven vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard een boekenverkoop: Oud-Beijerland Centrum, Numansdorp, Puttershoek, 's-Gravendeel, Klaaswaal, Mijnsheerenland en Strijen.

De boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up- to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de verkoop.

De Bibliotheek Hoeksche Waard bouwt voortdurend aan een aanlokkelijke en actuele boekencollectie. Titels die veelgevraagd worden en aansluiten bij de publieksdoelgroep en de lokale interesse zijn in de bibliotheek te leen. Van oudere en minder courante titels wordt één exemplaar in het depot geplaatst, de rest gaat in de verkoop. Zo blijft het aanbod in de vestigingen verleidelijk en actueel en zijn minder gewilde titels via het depot tóch beschikbaar.

De boeken worden alleen op woensdag 7 juni per tas verkocht, ongeacht hoeveel afgeschreven boeken erin zitten. Je kan de tas zelf vullen. De bibliotheek vraagt € 7,50 voor een tas vol afgeschreven boeken. Van 8 juni t/m 30 juni kun je boeken, dvd's en stapeltjes tijdschriften kopen voor € 1,50 per stuk.

De verkoop vindt plaats tijdens de reguliere openingstijden van de betreffende vestiging.

Let op: op donderdag 25 mei kun je tijdens Tour langs de Boer ook in de Bibliotheek Heinenoord een tas met boeken scoren voor € 7,50!