BoekStart workshop muziek met Suze

12 december 2018, van 09:30 tot 10:00 | Bibliotheek Klaaswaal

Kosten: € 2,00 per persoon

Voor de kleintjes is er in december een BoekStart workshop waarbij muziek centraal staat. Muziek en liedjes luisteren en natuurlijk ook zelf zingen. Dansen, op instrumentjes spelen, wat een gezellige boel! Kom je ook meedoen?

Samen genieten we met elkaar van de muziek onder begeleiding van muziekdocente Suze Bender. Dit keer in een extra feestelijke stemming!

Over Suze:
Vier dagen in de week werkt zij als leerkracht in de onderbouw van het basisonderwijs. Dit werk doet ze inmiddels 34 jaar. Sinds 2016 geeft ze muziekworkshops aan peuters en kleuters. Muziek is haar grote passie en muziek maken met jonge kinderen is altijd weer een feest!

Deze workshop is vandaag ook in de Bibliotheek Strijen, van 11.00 tot 11.30 uur.

Je kunt je hier aanmelden.