Computervraagdagen Oud-Beijerland

17 januari 2022, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: Gratis

Computervraagdagen voor een antwoord op veel digitale vragen. Wil je ook meer kunnen doen met je smartphone, tablet of computer? Zoals WhatsApp gebruiken, beeldbellen, foto’s bewerken, je apparaat beveiligen en onderhouden of handige apps op je tablet gebruiken. Je bent van harte welkom op de Computervraagdagen van de Bibliotheek Hoeksche Waard en SeniorWeb.

Waar en wanneer?

• Maandag 17 januari, 10.00-12.00 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.
  • Dinsdag 18 januari, 14.00-16.00 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.
  • Woensdag 19 januari, 10.00-12.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp.
  • Vrijdag 21 januari, 14.00-16.00 uur in de Bibliotheek Strijen.

Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen.

Gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap

Onze geduldige vrijwilligers staan op deze locaties in de bibliotheek voor je klaar en helpen je graag bij al je vragen.

Iedere bezoeker ontvangt een cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap! Zo kan je vrijblijvend kennis maken met alle voordelen.