Digitale voorjaarsschoonmaak

23 maart 2023, van 10:00 tot 12:00 | De Wurf in Piershil en Bibliotheek Puttershoek

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De lentemaand maart is traditioneel de periode waarin de voorjaarsschoonmaak start. Al zetten tegenwoordig weinig mensen nog het hele huis op zijn kop. Een frisse wind door het huis en alle digitale apparaten kan nooit kwaad. In deze workshop komen tips en tops aan bod om je Windows, Android en je iMac op te ruimen en schoon te maken.

Computers, smartphones en tablets vragen niet alleen in het voorjaar om onderhoud. Ze worden blij wanneer er een doekje overheen wordt gehaald. Verwijder tijdelijke bestanden, controleer of er nog voldoende opslagruimte is, leeg de prullenbak, gooi oude downloads weg en orden persoonlijke bestanden. Er zijn twee verschillende workshops, één voor Windows en één voor Apple.

Voor Windows is de workshop op donderdag 9 maart van 10 uur tot 12 uur in de Wurf te Piershil (Voorstraat 33) en voor de Mac op donderdag 23 maart van 10 uur tot 12 uur in Puttershoek (Zomerplein 15 in ’t huys te Hoecke).

Iedere bezoeker ontvangt een cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap! Zo kan men vrijblijvend kennis maken met alle voordelen.

Aanmelden 9 maart - Piershil - Windows

Aanmelden 23 maart - Puttershoek - Mac