Eerste hulp bij je sollicitatiebrief

19 januari 2018, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: Gratis

Onder de titel Walk & Talk organiseert De Bibliotheek Hoeksche Waard voor bezoekers laagdrempelige bijeenkomsten op het gebied van werk zoeken en vinden. Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan. Op 19 januari is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum “Eerste hulp bij je sollicitatiebrief". Laat je talenten zien en trek de aandacht van de beste werkgever die er is.

De bijeenkomst is op vrijdagochtend 19 januari in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum van 9.30 uur tot 11.30 uur.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft elke maand een workshop, netwerkbijeenkomst of minicursus over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen en contacten te leggen. Bovendien krijgen de deelnemers tips en suggesties die helpen om zich goed te presenteren en een geschikte baan te vinden.

Walk & Talk is een laagdrempelige bijeenkomst waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is voor mensen om te netwerken. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk of een andere baan.

De toegang is gratis. Je kunt je hier aanmelden.