Feestelijke opening Kinderboekenweek

30 september 2020, van 13:00 tot 16:00 | Museum Hoeksche Waard

Kosten: Gratis met je biebpas, zonder biebpas 4,00 euro

Woensdagmiddag 30 september opent de Bibliotheek Hoeksche Waard op feestelijke wijze de Kinderboekenweek 2020 bij het Museum Hoeksche Waard in Heinenoord.

Het thema van de Kinderboekenweek dit jaar is ‘En toen!’. Dit sluit mooi aan bij de expositie van het museum “Speelgoed van vroeger”. Daarom is het thema van die middag “Spelen in de tijd van toen”. De kinderen worden uitgenodigd om hun eigen speelgoed van vroeger mee te nemen. Er is een poppendokter, er kan naar hartenlust geknutseld worden, er is een leuke speurtocht georganiseeerd door het museum dat deze middag speciaal vrij toegankelijk is. Er kan lekker buiten worden gespeeld met speelgoed van het museum en uiteraard wordt er gezellig voorgelezen.
De beroemde goochelaar Olivier Quist geeft een betoverende voorstelling midden op het plein van het museum. Komt dat zien!

Kortom; een middag die kinderen van 4-12 jaar uit de Hoeksche Waard niet mogen missen!
De middag is vrij toegankelijk met een biebpas. Ben je nog geen lid van de Bibliotheek dan kun je dat helemaal gratis worden.

Aanmelden

Kom jij ook op woensdagmiddag 30 september om 13.00 uur naar het Museum Hoeksche Waard in Heinenoord en stap je mee terug in de tijd van toen?

In verband met de corona richtlijnen graag hier aanmelden.
Er geldt een maximum aantal bezoekers, toegang tot het museum wordt ter plekke geregeld met tijdslots.
De middag eindigt om 16.00 uur.