Filmavond: The Hate U Give (GEANNULEERD)

9 augustus 2022, van 19:15 tot 22:00 | Bibliotheek Numansdorp

Kosten: €9,00 (plusabonnement), €9,50 (basisabonnement), €10,00 (niet-leden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Rode loper, check! Vrienden, check! Film, check! Alles voor een leuke avond uit met je vrienden is aanwezig. Beleef het verhaal van Starr, voel je een filmster op de rode loper en maak een foto met je vrienden. Beantwoord de vraag en win een VIP-treatment voor de red carpet filmavond!

The Hate U Give is een actueel verhaal. Een verhaal over het vinden van je eigen stem, ongelijkheid en opkomen voor waar je in gelooft. Bezoekers die het juiste antwoord weten op de vraag: ‘Wie is de schrijver van het boek “The Hate U Give”?’, kunnen een VIP-treatment winnen. De winnaar wordt samen met vrienden opgehaald met een auto met chauffeur om naar het evenement te gaan. Deze avond is voor jongeren en jongvolwassenen van 12 jaar en ouder. 

De bibliotheek brengt graag boeken onder de aandacht en verfilmingen is een van de manieren om dit te doen. Ook ziet de Bibliotheek Hoeksche Waard dat er weinig activiteiten voor jongeren op het eiland zijn. Op deze manier draagt de bibliotheek daar haar steentje aan bij.

Meedoen aan de winactie? Beantwoord de vraag via: https://bit.ly/3aLa7Y5 of mail je antwoord naar activiteiten@debhw.nl