Formulierenhulp en belastinghulp

1 maart 2022 t/m 30 april 2022

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Net als andere jaren zal de formulierenhulp ook hulp geven bij het invullen van je belastingformulier. Dat kan in de maanden maart en april op afspraak.

Let op: de formulierenhulp vult je biljet niet voor je in. Dat moet je zelf doen. De formulierenhulp geeft antwoorden op vragen die je hebt.

Waar en wanneer?

  • 16 maart, MaakLokaal Oud-Beijerland
  • 6 april, MaakLokaal Oud-Beijerland
  • 20 april, MaakLokaal Oud-Beijerland

Bel naar 06-22384141 om een afspraak te maken.

Digitale problemen met de belastingen?

Denk hierbij bijvoorbeeld aan moeite hebben met je DigiD. Ga dan naar het IDO: elke maandagochtend in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum, in Buurthuis Me Mekaer in Strijen en in de Bibliotheek ’s-Gravendeel. Bekijk hier wanneer alle digitale spreekuren precies zijn.

Zoek je iemand die jouw hele belastingbiljet invult? Ga dan naar Welzijn HW (via de website) zij verwijzen je door naar de juiste aanbieder. Dat kunnen bijvoorbeeld de ouderenbonden, het PCOB of KBO of FNV zijn. Je kan ook verwezen worden naar de thuisadministratie van Humanitas. Die zitten op meerdere locaties en op 24 maart en 7 april bij ons in de Campus in Numansdorp. Hiervoor moet je een afspraak maken via WelzijnHW via 088 7308900.