Kerstkoken (VOL)

15 november 2017, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Numansdorp

Kosten: € 6,00 of € 3,00 met je biebpas

Kerst is dé gelegenheid om met een heerlijk diner voor de dag te komen. De Bibliotheek geeft in samenwerking met The Chirpy Chef uit Puttershoek tips en een proeverij om het Kerstdiner smaakvol samen te stellen. Woensdagavond 15 november in Numansdorp.

Hoe maak je een heerlijke Krab Martinique? En hoe kan je met een goed basisrecept eindeloos Tiramisu maken? The Chirpy Chef geeft allerhande tips en trucs met creatieve voorbeelden. Zo tover je de mooiste lekkernijtjes tevoorschijn.

Ook zal hij een smakelijke amuse klaarmaken en stap voor stap laten zien hoe je dit vrolijke en gezonde voorgerechtje gemakkelijk zelf thuis kan bereiden. Er is een proeverij en iedereen kan kennismaken met nieuwe receptjes.

Erik Hartman van The Chirpy Chef laat zien hoe je met speelse creaties een heerlijk Kerstdiner mooi tot z’n recht laat komen. Iedereen gaat gegarandeerd vol nieuwe sprankelende ideeën naar huis.

Let op: deze activiteit zit vol, je kunt je helaas niet meer aanmelden.