Workshop kijkdoos maken: Bouw je Bibliotheek van de Toekomst

15 augustus 2019, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Kosten: € 3,00 of € 2,00 met je biebpas

Wil je graag meedoen met de prijsvraag Ontwerp de Bibliotheek van de Toekomst, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kom dan langs voor inspiratie en gezelligheid bij de workshop kijkdoos maken! Schrijf je gauw in want er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar.

Waarom deze workshop?

Nu de Bibliotheek in Oud-Beijerland gaat verhuizen vragen wij alle kinderen uit de Hoeksche Waard om mee te denken over hoe jullie droombibliotheek er vanbinnen uit zou kunnen zien. We hebben hier een heuse prijsvraag voor bedacht: 'Ontwerp de Bibliotheek van de Toekomst'.

Om inspiratie op te kunnen doen voor jouw ontwerp van de Bibliotheek van de Toekomst kun je in de zomervakantie inspiratie op komen doen bij 3 workshops Minecraft en/of 3 workshops kijkdoos maken. De workshops zijn:

3x Workshop Minecraft: Bouw je Bibliotheek van de Toekomst

• Vrijdag 26 juli | 10.00-12.30 uur | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
  • Donderdag 15 augustus | 13.00-15.30 uur | Bibliotheek 's-Gravendeel
  • Maandag 26 augustus | 13.00-15.30 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

3x Workshop kijkdoos maken: Bouw je Bibliotheek van de toekomst

• Maandag 12 augustus | 10.00-12.00 uur | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
  • Woensdag 14 augustus | 10.00-12.00 uur | Bibliotheek Numansdorp (Campus)
  • Donderdag 15 augustus | 9.30-11.30 uur | Bibliotheek 's-Gravendeel

Je kunt je hier aanmelden voor de workshop kijkdoos maken op donderdag 15 augustus.