Landelijke BoekStartdag: Muziek met Suze (GECANCELD!)

3 juni 2023, van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: gratis

Op zaterdag 3 juni vieren we de Landelijke BoekStartdag en hebben we een leuke activiteit in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum. Suze - van Muziek met Suze - komt in de bibliotheek een leuke muziekworkshop geven voor kinderen tot 4 jaar.

Peuters zijn over het algemeen dol op liedjes luisteren en zingen en dansen. Naast het kalmeringseffect en het plezier is bezig zijn met muziek ook nog eens leerzaam. Het stimuleert de taal- en klankontwikkeling, waardoor kinderen automatisch bezig zijn met het leren praten.

Suze werkt vier dagen in de week als leerkracht in de onderbouw van het basisonderwijs. Dit werk doet ze inmiddels 34 jaar. Sinds 2016 geeft ze muziekworkshops aan peuters en kleuters. Muziek is haar grote passie en muziek maken met jonge kinderen is altijd weer een feest!