Lezing Meester Mark

17 januari 2019, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: € 12,00

Zelf bakte ik er maar weinig van voor de klas. Terwijl mijn leerlingen met lijmpotjes voetbalden verzoop ik in mijn administratie; binnen twee jaar hield ik het onderwijs voor gezien. Maar sindsdien heb ik honderden leraren gesproken over de vraag hoe zij wél het hoofd boven water houden.

Tijdens deze lezing in de bibliotheek van Oud-Beijerland vertel ik daarom niet alleen over mijn eigen onderwijservaringen. Ik deel ook de verhalen en tips van een heleboel andere juffen en meesters die - ondanks de soms enorme werkdruk - nog altijd met ontzettend veel plezier én energie lesgeven. Wat is hun geheim?

Uiteraard komen er ondertussen een heleboel kinderlogicaplaatjes langs, en sta ik ook nog even stil bij mijn nieuwe boek 'Schoolpleinmoeders'. Want van hen valt natuurlijk ook van alles op te steken!

Bestel hier je kaartje.