Lezing over hoogbegaafdheid

24 mei 2018, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve)

Kosten: € 6,00 of € 3,00 met je biebpas

Een vat vol tegenstrijdigheden. Het klinkt als een heerlijk talent dat veel kansen biedt. Maar is hoogbegaafdheid eigenlijk wel zo'n begeerlijke eigenschap? Op donderdagavond 24 mei doet talentcoach Jan van Os in de Lindenhoeve een boekje open over hoogbegaafdheid.

Waar lopen hoogbegaafden tegenaan en hoe kunnen ze hun talenten optimaal ontwikkelen? Een vraag waar ouders van hoogbegaafde kinderen en ook hoogbegaafde volwassenen niet altijd antwoord op hebben. Toch is het letterlijk en figuurlijk van levensbelang om goed met je gave om te gaan. Maar hoe doe je dat?

Spreker Jan van Os uit Zuidland is talentcoach en heeft jarenlang ervaring met de begeleiding van hoogbegaafde mannen, vrouwen en kinderen. Op zoek naar je mogelijkheden en de optimale inzet van je gave - zonder je anders, raar of buitengesloten te voelen. Kan dat? Deze avond is speciaal bedoeld voor iedereen die zich hierin herkent en graag van gedachten wisselt met gelijkgestemden.

Coach Jan van Os zal een boeiende presentatie houden over hoogbegaafdheid: wat is het en hoe kan je er het beste mee omgaan. Er is deze avond veel ruimte voor uitwisseling van ideeën en ontmoeting van ervaringsdeskundigen.

Je kunt je hier aanmelden.

Let op: de middag is toch in de Lindenhoeve, Bibliotheek Oud-Beijerland.