Moordspel

17 september 2020, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: € 6,00 of € 3,00 met je biebpas

Moord en doodslag, bedrog en geweld. De lezers van De Bibliotheek Hoeksche Waard kunnen er geen genoeg van krijgen. De misdaadboeken zijn niet aan te slepen. Het is een breedgedragen fascinatie. De Bibliotheek speelt daarop in met een heus moordspel op donderdagavond 17 september.

De moord oplossen

Samen een (fictieve) moord oplossen. Zo breng je een eigen detective tot leven. Want of het nu gaat om Simenon of Baantjer, Tess Gerritsen of Karen Slaughter, dit genre blijft boeien. Dus waarom niet? Trek je stoute schoenen aan en kom naar de Bibliotheek in de Lindenhoeve.

In de Bibliotheek in Oud-Beijerland wordt op donderdagavond 17 september een moordspel gespeeld: Maximum aantal deelnemers is tien. In de Bibliotheek is zogenaamd een moord gepleegd. Wie is de dader? De oplossing moet gevonden worden in de boeken en op internet.

De setting deze avond is coronaproof. Dat betekent dat de deelnemers anderhalve meter afstand moeten bewaren. Bij de ingang staat desinfectiemiddel. Bij klachten blijft u thuis.

Vooraf aanmelden verplicht

I.v.m. coronaprotocol is vooraf aanmelden verplicht. Je kunt je hier aanmelden.