Online gedichtenavond

13 januari 2021, van 20:00 tot 21:00 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Nu we allemaal op onszelf zijn aangewezen, willen we op woensdagavond 13 januari om 20.00 uur een gezellige gedichtenavond organiseren. Via een simpele link die we via de mail aan u doorsturen, kunt u online met ons meepraten over po√ęzie.

Uw favoriete gedicht

Stuur uw favoriete gedicht naar ons door en vermeld vooral ook de naam van de dichter. Op de avond zelf kunt u vertellen wat u zo mooi vindt aan het gedicht en waarom het u heeft geraakt. We laten de tekst van het gedicht zien, zodat iedereen mee kan praten. Natuurlijk leggen we zelf ook een paar gedichten aan u voor. We leggen uit waar het gedicht (volgens ons) over gaat, hoe het is opgebouwd en wie het geschreven heeft.

Aanmelden

Veel mensen hebben inmiddels al noodgedwongen ervaring met videobellen met de familie; net zo eenvoudig is het om online in te loggen. Mocht het toch niet lukken dan kunt u contact met onze hulplijn opnemen. (Elke middag op werkdagen bereikbaar via 0186 613782).  Ook kunnen we de middag voor de gedichtenavond even oefenen met het inloggen.

Meld u aan door een mail te sturen naar activiteiten@debhw.nl

Deelname is gratis.