Online leeskring: 'Wie was ik' van Alfred Schaffer

20 oktober 2021, van 19:30 tot 21:00 | Online

Kosten: Gratis

In 'Wie was ik' gaat gelauwerd dichter Alfred Schaffer op zoek naar zichzelf en zijn achtergrond. Dit is een van de prachtige bundels waarvoor Schaffer vorig jaar de PC Hooft oeuvreprijs kreeg. Woensdag 20 oktober om 19.30 uur is deze dichtbundel het onderwerp van gesprek bij de online leeskring van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Wie was ik is één lange poging het persoonlijke verleden te belichamen. Hoe te schrijven over anonieme levens die voorgoed zijn verdwenen, en die alleen voor jou van belang waren? En wat valt er te zeggen - over migratie, racisme, liefde, afscheid - als je je nauwelijks iets kunt herinneren?

Alfred Schaffer was op 12 september te gast bij het NPO Boekenprogramma Brommer op zee. In dit programma kwam zijn gehele oeuvre en dichterschap aan de orde. De online leeskring op 20 oktober is voor iedereen die het leuk vindt om met anderen over een boek na te praten.

De bundel Wie was ik is als e-book te downloaden via de catalogus. Het boek is ook te reserveren via deze catalogus.

Aanmelden

Je ontvangt na aanmelding uiterlijk een half uur voor aanvang een link om via Zoom in te loggen. Wie online inloggen ingewikkeld vindt, krijgt bij het inloggen hulp van een van onze medewerkers.

Let op: als je nog geen inloggegevens van de Bibliotheek hebt, word je gevraagd om eenmalig een bezoekersaccount aan te maken. Dit account kun je de volgende keer weer gebruiken om een kaartje te kopen. Inloggen of aanmaken van een account is nodig, omdat wij je gegevens nodig hebben voor het verstrekken van toegangskaartjes voor de activiteit.

Lukt het niet? Bel dan een van onze medewerkers van een bibliotheekvestiging die op dit moment geopend is. Is er geen vestiging open of krijg je geen gehoor? Bel dan de DigiHulplijn op 0800-1508. Dit gratis telefoonnummer is elke werkdag bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur.