Online quiz: Oost en West in de Hoeksche Waard

23 oktober 2020, van 10:00 tot 11:00 | Online

Kosten: Gratis

Wie weet het meest over geschiedenis en de Hoeksche Waard? Daar hoopt de Bibliotheek Hoeksche Waard achter te komen met de online Quiz: Oost en West in de Hoeksche Waard. Want Oost en West is dit jaar het thema van de maand van de geschiedenis. Doe mee aan de online quiz geschiedenis in de Hoeksche Waard.

Online quiz

Oktober is de maand van de geschiedenis. Deze maand presenteert de Bibliotheek Hoeksche Waard een online geschiedenis quiz. Leuk en leerzaam. Twintig vragen rondom het thema Oost en West. Daar kan je alle kanten mee op. Ook op ons eigen oude vertrouwde mooie eiland.

Wie wil kan gratis deelnemen aan de online quiz, die live is te volgen op de Facebook pagina van de Bibliotheek, op vrijdag 23 oktober van 10 uur tot 11 uur. Gewoon vanuit huis en gegarandeerd veilig. Een Facebook account is niet nodig. De quiz is te doen via de tool Socrative.
Er zijn leuke prijsjes te winnen. Doe mee en wie weet win je de hoofdprijs!

Deelname is gratis.