Op reis in Oekraïne

12 mei 2022, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Numansdorp, Campus

Kosten: € 4,75 (plusabonnement), € 5,00 (basisabonnement), € 5,75 (niet-leden)

Ongeschonden steden, gastvrije mensen, prachtige natuurtaferelen. Ook dat is Oekraïne. Negen jaar geleden maakte Frits Mahn een mooie camperreis door de Krim en de Oekraïne. Geen oorlog, geen politiek. Een beeld van Oekraïne zoals het negen jaar geleden was. Op donderdag 12 mei presenteert hij zijn reisverslag met prachtige beelden en geluidsfragmenten. In de Bibliotheek Numansdorp in de Campus van 19.30 tot 21.00 uur.

Een wereld die nu niet meer bestaat: de Oekraïne in 2013. Frits Mahn laat een heerlijk vakantieland zien. Met bergen en dalen, prachtige steden en gastvrije mensen. Een land in ontwikkeling. Verwacht deze avond geen politiek, geen oorlog. Verwacht wel: een toegankelijke Krim, ongeschonden steden en ontmoetingen met veel Oekraïners.

Frits Mahn is een veelkunner en veeldoener: hij filmt, schrijft en reist. Met veel vuur brengt hij zijn reizen voor het voetlicht.

Aanmelden

Let op: als je nog geen inloggegevens van de Bibliotheek hebt, word je gevraagd om eenmalig een bezoekersaccount aan te maken. Dit account kun je de volgende keer weer gebruiken om een kaartje te kopen. Inloggen of aanmaken van een account is nodig, omdat wij je gegevens nodig hebben voor het verstrekken van toegangskaartjes voor de activiteit.

Lukt het niet? Bel dan een van onze medewerkers van een bibliotheekvestiging die op dit moment geopend is. Is er geen vestiging open of krijg je geen gehoor? Bel dan de DigiHulplijn op 0800-1508. Dit gratis telefoonnummer is elke werkdag bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur.