Op zoek naar jouw droombaan

14 september 2021, van 09:30 tot 11:30

Precies weten wat je wil en precies weten wat je kan. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Je komt er achter tijdens het droombaanspel dat de Bibliotheek Hoeksche Waard samen met JobOn online presenteert op 14 september van 9.30 uur tot 11.30 uur. De beste start op weg naar (ander) werk voor iedereen die in-between-jobs zit.

Ga tijdens het droombaanspel, onder leiding van een deskundige focuscoach, op zoek naar wat jouw ideale baan is en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. Door het ondernemen van actie en het zetten van stappen kom je erachter wat voor werk jij zoekt en op welke manier jij waarde wil toevoegen. Dit hoeft niet zwaar te zijn en het kan op een leuke en interactieve manier.

Ga tijdens het droombaanspel samen met de andere deelnemers op zoek naar wat jouw ideale baan is en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. Wat wilde je worden toen je klein was? Hoe ziet je droombaan eruit? Wie zou kunnen helpen om de eerste stap te zetten naar je droombaan? Gebruik de kennis van de groep en ga samen op expeditie naar de vragen en antwoorden die jij hebt.

Een ervaren focuscoach is, namens JobOn, de spelleider en begeleidt het online spelen. Het spel bestaat uit zes stappen waarbij je in gesprek gaat met de andere deelnemers die net als jij in-between-jobs zijn.

Praktische informatie

- De training is online met Zoom op 14 september 2021 van 9.30 uur tot 11.30 uur
- Je hebt stabiel internet, webcam en microfoon nodig en gebruik daarom het liefst je computer of laptop.
- Uiterlijk een half uur voor aanvang ontvang je de aanmeldlink naar de online omgeving

Dit is een samenwerking met JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden. Tijdens de bijeenkomsten wordt er gebruik gemaakt van de JobOn-toolkit. Klik hier om naar de website van JobOn te gaan, hier heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van JobOn's eigen events en onlinetrainingen die aanvullend zijn op de workshops in de bibliotheek.

Aanmelden

Je ontvangt na aanmelding uiterlijk een half uur voor aanvang een link om via Zoom in te loggen. Wie online inloggen ingewikkeld vindt, krijgt bij het inloggen hulp van een van onze medewerkers.

Let op: als je nog geen inloggegevens van de Bibliotheek hebt, word je gevraagd om eenmalig een bezoekersaccount aan te maken. Dit account kun je de volgende keer weer gebruiken om een kaartje te kopen. Inloggen of aanmaken van een account is nodig, omdat wij je gegevens nodig hebben voor het verstrekken van toegangskaartjes voor de activiteit.

Lukt het niet? Bel dan een van onze medewerkers van een bibliotheekvestiging die op dit moment geopend is. Is er geen vestiging open of krijg je geen gehoor? Bel dan de DigiHulplijn op 0800-1508. Dit gratis telefoonnummer is elke werkdag bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur.