Opschonen! Frisse wind door je bits en bites

25 november 2022, van 10:15 tot 12:15 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: €2,50 (plusabonnement), €3,00 (basisabonnement), €3,45 (niet-leden)

Je PC rammelt als een oud postpaard. Je tablet komt hijgend en piepend tot stilstand en je smartphone lijkt wel een slak. Wat nu? Om de zoveel tijd willen tablets, smartphones en PC’s een frisse schoonmaakbeurt. In november zijn er twee workshops van het DigiTaalhuis Hoeksche Waard in de bibliotheek over opschonen en een frisse wind door smartphone, tablet of laptop. Zo blijft apparatuur lekker snel.

Is de PC traag? Komen er rare foutmeldingen? Een onderhoudsbeurt doet wonderen. Haal de bezem erbij en schoon de computer op. Geen zin om zelf de PC of tablet te ontdoen van overbodige bestanden? Laat Windows 10 automatisch dat soort bestanden verwijderen. Een foutje maken is niet erg. Wie iets te snel op de Delete-toets drukt, kan het altijd terugzoeken. Is het bestand per ongeluk verwijderd? Weet waar het terug te vinden is.

Op 23 november (Bibliotheek Strijen) en 25 november (Bibliotheek Oud-Beijerland) zijn er workshops over het opschonen van tablets, laptops, smartphone of pc’s. Door het opruimen van bestanden, afsluiten van openstaande pagina’s, wissen van browsegeschiedenis zorg je ervoor dat je computer weer sneller wordt. Meld je aan via onderstaande button of bij de balie in de bibliotheek.

Aanmelden 23 november Strijen

Aanmelden 25 november Oud-Beijerland