Walk&Talk: presenteer jezelf op weg naar werk

28 februari 2020, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: Gratis

Bij je sollicitatiegesprek is de eerste indruk heel belangrijk en je krijgt maar één kans. Tips en tops om goed uit de bus te komen zijn altijd bruikbaar. Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan. Op vrijdag 28 februari is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum Walk&Talk de workshop ‘presenteer jezelf’.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft elke maand een bijeenkomst over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen. Bovendien krijgen de deelnemers tips en suggesties die helpen om zich goed te presenteren en een geschikte baan te vinden.

Randstad is aanwezig

Namens Randstad Oud-Beijerland is Milou van der Veen aanwezig. Als geen ander weet zij wat je nodig hebt om jezelf goed te presenteren bij een nieuwe werkgever en waar je op kan letten. Wat zeg je wel en wat hoef je niet te zeggen? En hoe reageer je op moeilijke vragen? Van der Veen kent de werkgevers in de Hoeksche Waard en weet wat zij wilen horen.

Deze bijeenkomst heeft als ondertitel dé koffiepauze voor werkzoekenden, waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is om ervaringen uit te wisselen met andere werkzoekenden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk of een andere baan.

Je kunt je hier aanmelden.