Retteketet... baby- en peuterpret!

9 december 2017, van 11:30 tot 12:15 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Kosten: Gratis

Het nieuwe Dorpshart wordt feestelijk geopend in het weekend van 8, 9 en 10 december. Er zijn op zaterdag 9 december activiteiten voor jong en oud, leuke aanbiedingen en uiteraard kun je een kijkje nemen in de bibliotheek! Houd onze website in de gaten voor het programma.

Kijk! Wat zit daar in de tovertas? Is het een vogel? Twiet-twiet! Is het een poesje? Miaaaauw! Of een auto? Toet-toeoeoet! Wat het ook is, we gaan samen een muzikale ochtend beleven met dit interactieve BoekStartprogramma. We zingen liedjes met gitaarmuziek, horen geluidjes en kijken in het boek. Op het eind mag iedereen een muziekinstrumentje uitproberen! Doe je mee? Leuk! Deze workshop is leuk voor kindjes van 3 maanden t/m 4 jaar.

Deze workshop is vandaag gratis! Je hoeft je vooraf niet aan te melden.