Schrijfworkshop: ontdek jouw zintuigen

28 maart 2019, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Kosten: € 10,00 of € 8,00 met je biebpas

Iedereen heeft een verhaal. Maar hoe schrijf je dat goed op? Zet je gevoel op papier en maak contact met je zintuigen - in de Bibliotheek in Mijnsheerenland op donderdag 28 maart. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om te schrijven en een verhaal mooi te vertellen.

In deze workshop neemt schrijfcoach Jannie je mee naar de fantastische wereld van het creatief schrijven. Je gaat met haar op een zintuigentocht. De basisemoties zullen besproken worden met als focuspunt: blijf bij je gevoel. We gaan samen aan de slag, zodat je meer vertrouwen krijgt in het uiten van jouw zintuigelijke ervaringen. Schrijf je mee?!

Jannie van den Boogaard is redacteur en schrijfcoach bij o.a. uitgeverij Nimisa Publishing House. In 2012 heeft ze De Schrijverin opgericht om beginnende schrijvers over de drempel van onzekerheid te helpen, omdat ze gelooft dat wij allemaal een bijzonder verhaal in ons hebben.

Schrijf jij graag? Dan is deze middag voor jou! Leg je pen en papier alvast klaar en grijp deze kans. Je kunt je hier aanmelden.