Start Cursus Digisterker

14 januari 2020, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

Kosten: € 17,50 (incl. cursusboek)

Vanuit huis een verklaring voor een nieuw rijbewijs aanvragen? Of de huurtoeslag regelen? Het kan allemaal met internet. Maar misschien ben je er niet zo handig in of vind je het een beetje eng. Als dat zo is steek je zeker wat op van de cursus Digisterker: DigiD, wat kun je ermee?

Wat leer je bij de cursus?

In vier bijeenkomsten leer je stap voor stap om steeds meer via internet zelf te regelen. Hoe kun je informatie vinden bij de overheid? Maar ook hoe je iets kunt aanvragen, zoals een paspoort bij de gemeente of zorgtoeslag bij de belastingdienst. Ook MijnOverheid en de Berichtenbox komen aan bod. Je begint met het aanvragen van een DigiD.De cursus is voor inwoners van de Hoeksche Waard die al met internet kunnen omgaan. Heb je moeite met internet? Dan adviseren we je eerst de beginnerscursus Klik en Tik te doen. Vraag er naar in de bibliotheek.

Datum en locatie

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp:

• dinsdag 14 januari
  • dinsdag 21 januari
  • dinsdag 28 januari
  • dinsdag 4 februari

Computers om mee te oefenen zijn in de Bibliotheek aanwezig.

Je kunt je hier aanmelden voor de vier bijeenkomsten.