Stopmotion met Lego en green screen

10 augustus 2021, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Kosten: € 3,00 (plusabonnement), € 3,50 (basisabonnement), € 4,00 (niet-leden)

Wie kent de grappige filmpjes van Pingu of Shaun the sheep niet. Deze filmpjes worden beeld voor beeld gefotografeerd om daarna als film te worden afgespeeld. Iedereen kan thuis een eigen studio beginnen met alle technieken die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben. Wil je een beetje op weggeholpen worden? Dat kan met de workshop stopmotion!

Wat is er nu leuker dan een eigen filmpje maken met hoofdrolspelers die je zelf uitkiest! Misschien heb je al een spannend of grappig verhaaltje in je hoofd, of heb je iets leuks gelezen en wil je daar dolgraag een filmpje van maken of wil je misschien juist inspiratie krijgen. Kom dan naar één van de Stopmotion workshops van de Bibliotheek. Je leert werken met een storyboard, je krijgt filmtips en je kunt oefenen met een green screen. Je mag een klein setje Lego of Playmobil van jezelf meenemen als je dat wilt maar het hoeft niet. iPads en Lego setjes zijn aanwezig. Iedereen vanaf 8 jaar kan meedoen.