Taal met koffie Zuid-Beijerland

25 januari 2023, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | PassieHoek, Gravin Sabinastraat 40A, Zuid-Beijerland

Kosten: gratis

Oefenen met Nederlands spreken en tegelijk allerlei mensen ontmoeten. Dat kan vanaf 5 oktober ook iedere woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in de PassieHoek in het winkelcentrum van Zuid-Beijerland.

Onder de naam Taal met koffie (thee is ook mogelijk) organiseren de taalcoaches van het DigiTaalhuis Hoeksche Waard wekelijks deze gezellige bijeenkomst voor mensen die willen oefenen met het spreken van onze taal.

Wat is Taal met koffie?

Tijdens Taal met koffie kun je praten over allerlei onderwerpen zoals gezondheidszorg, onderwijs, werk zoeken of de Nederlandse cultuur. De kernwoorden zijn: ontmoeting, integratie en gezelligheid.

Alle dorpsbewoners worden van harte uitgenodigd om samen met elkaar in gesprek te gaan. Aarzel niet om gezellig langs te komen. Het is leuk en nog nuttig ook!

Taal met koffie is bedoeld voor iedereen die bezig is met de Nederlandse taal en graag met anderen Nederlands praat over allerlei onderwerpen. Zo leer je andere mensen en nieuwe culturen kennen en verbeter je de Nederlandse taalvaardigheid.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig en je hoeft ook geen lid te zijn van de bibliotheek.