Taal met koffie Puttershoek

8 november 2022, van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Puttershoek

Kosten: Gratis

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere dinsdag, van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Puttershoek, organiseert de het DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

Wat is het Taal met koffie?

Tijdens Taal met koffie kun je praten over allerlei onderwerpen zoals gezondheidszorg, onderwijs, werk zoeken of de Nederlandse cultuur. De kernwoorden zijn: ontmoeting, integratie en gezelligheid.

Alle dorpsbewoners worden van harte uitgenodigd om samen met elkaar in gesprek te gaan. Aarzel niet om gezellig langs te komen. Het is leuk en nog nuttig ook!

Taal met koffie is bedoeld voor iedereen die bezig is met de Nederlandse taal en graag met anderen Nederlands praat over allerlei onderwerpen. Zo leer je andere mensen en nieuwe culturen kennen en verbeter je de Nederlandse taalvaardigheid.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.