Taallokaal Numansdorp

30 september 2022, van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Numansdorp, Campus

Kosten: Gratis

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.30 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp, organiseert DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

Wat is het Taallokaal?

Tijdens het Taallokaal kun je praten over allerlei onderwerpen zoals gezondheidszorg, onderwijs, werk zoeken of de Nederlandse cultuur. De kernwoorden zijn: ontmoeting, integratie en gezelligheid.

Alle dorpsbewoners worden van harte uitgenodigd om samen met elkaar in gesprek te gaan. Aarzel niet om gezellig langs te komen. Het is leuk en nog nuttig ook!

Het Taallokaal is bedoeld voor iedereen die bezig is met de Nederlandse taal en graag met anderen Nederlands praat over allerlei onderwerpen. Zo leer je andere mensen en nieuwe culturen kennen en verbeter je de Nederlandse taalvaardigheid.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.