Taaltrefpunt

9 november 2018, van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in café Amalia van de Buitensluis, organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

Tijdens het Taaltrefpunt kun je praten over allerlei onderwerpen zoals gezondheidszorg, onderwijs, werk zoeken of de Nederlandse cultuur. De kernwoorden zijn: ontmoeting, integratie en gezelligheid.

Alle dorpsbewoners worden van harte uitgenodigd om samen met elkaar in gesprek te gaan. Loes van Wetten is de gastvrouw en begeleidster. Aarzel niet om gezellig langs te komen. Het is leuk en nog nuttig ook!

Het taaltrefpunt is bedoeld voor iedereen die bezig is met de Nederlandse taal en graag met anderen Nederlands praat over allerlei onderwerpen. Zo leer je andere mensen en nieuwe culturen kennen en verbeter je de Nederlandse taalvaardigheid.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.