Eerste hulp bij internet in Oud-Beijerland

3 september 2018, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: Gratis

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert maandag 3 september van 10:00 tot 12:00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' (voorheen tabletcafé) in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

Het accent van het spreekuur ligt op de hulp bij het gebruik van je smartphone en tablet. En natuurlijk kun je hier ook terecht met al je vragen over e-books. De mogelijkheden van de tablet en smartphone ontdekken, nieuwe apps verkennen. Hoe leen en lees je e-books? Een mediacoach is aanwezig om met iedereen mee te denken.

Tijdens het inloopspreekuur is ook een medewerker van Rabobank Het Haringvliet aanwezig. Deze medewerker beantwoordt vragen over online bankieren en dagelijkse bankzaken. De toegang tot het inloopspreekuur ‘eerste hulp bij internet’ is gratis.

Klik hier om te zien waar en wanneer er nog meer inloopspreekuren 'eerste hulp bij internet' gepland zijn.