Walk&Talk: tips & tops bij je nieuwe baan (GAAT NIET DOOR)

28 juni 2019, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: Gratis

Onder de titel Walk&Talk organiseert De Bibliotheek Hoeksche Waard voor bezoekers laagdrempelige bijeenkomsten op het gebied van werk zoeken en vinden. Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan. Op vrijdag 28 juni is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum “tips & tops bij je nieuwe baan”.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft elke maand een bijeenkomst over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen. Bovendien krijgen de deelnemers tips en suggesties die helpen om zich goed te presenteren en een geschikte baan te vinden.

Deze bijeenkomst heeft als ondertitel dé koffiepauze voor werkzoekenden, waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is om ervaringen uit te wisselen met andere werkzoekenden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk of een andere baan.

De activiteit is geannuleerd; je kunt je hier niet meer voor aanmelden.