Van Kinderwens tot Kleuter Beurs

20 oktober 2018, van 10:00 tot 16:00 | Hoeksch Lyceum, Oud-Beijerland

Kosten: Gratis

Beleef samen met je gezin een leuke dag, met informatiestands, muziek, lekker eten, workshops en activiteiten. Voor alle (aanstaande) vaders, moeders, peuters en kleuters in de Hoeksche Waard. Speciaal aanbod en toegankelijk voor ouders van kinderen met een beperking.

De Van kinderwens tot Kleuter Beurs is een initiatief van de GGD Zuid-Holland Zuid in samenwerking met inwoners en organisaties uit de Hoeksche Waard, zoals de Bibliotheek Hoeksche Waard!

Een docente van Baby- en Kindergebaar zal op 20 oktober namens de Bibliotheek om 11:00 uur, 11:30 en om 13:30 een gratis workshop geven voor ouders/grootouders met hun baby en peuter.

Bibliotheek Hoeksche Waard en Boekstart
De Bibliotheek stimuleert het taal- en leesplezier van jong tot oud door niet alleen een aantrekkelijke collectie boeken op diverse locaties in de Hoeksche Waard beschikbaar te stellen maar ook door het geven van cursussen en workshops, zoals bijvoorbeeld babygebaren op 20 oktober.

Wist je dat
Baby’s al kunnen communiceren voordat ze kunnen praten? Door het aanleren van simpele gebaren kan je je kindje al duidelijk maken wat hij wil en babygebaren leren is erg makkelijk.

Onderzoek bewijst: baby’s houden van boeken
Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek, en het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

Tot ziens op de beurs, wij zijn te vinden op de 2de etage in lokaal 240!