Boekstart: Peuterparade in Oud-Beijerland

26 november 2021, van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: € 1,70 (plusabonnement), € 2,00 (basisabonnement), € 2,30 (niet-leden)

In november organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart peuterparade in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum! Het thema is Sinterklaas.

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit verschillende prentenboeken. Na het voorlezen gaan we samen knutselen. Het is op vrijdagochtend 26 november in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en het begint om 10.30 uur.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Aanmelden

In totaal zijn 8 kindjes welkom. Per kindje mag 1 ouder gratis mee komen. Als de maatregelen omtrent corona veranderen, dan kan dit aantal aangepast worden.