Boekstart: voorlezen & knutselen in Oud-Beijerland (VOL)

3 juli 2020, van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: € 2,00 voor 1 kindje en 1 ouder

In juli organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard weer vooor het eerst de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum! Het thema is ‘spelen’ en de ochtend is geschikt voor kinderen t/m 4 jaar.

Waar en wanneer?

Kom gezellig luisteren naar de verhaaltjes en maak een mooi knutselwerkje in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum op vrijdagochtend 3 juli. Het begint om 10.30 uur en om 11.30 uur is het afgelopen.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Vol

De activiteiten is vol, je kunt je niet meer aanmelden. Houd onze agenda in de gaten voor meer BoekStart activiteiten.