Boekstart: voorlezen & knutselen in Puttershoek (AFGELAST)

1 april 2020, van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

Kosten: € 2,00 voor 1 kindje en 1 ouder

In de maand april organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek. Het thema is ‘van wie is dit ei?’ en de ochtend is geschikt voor kinderen t/m 4 jaar.

Waar en wanneer?

Kom gezellig luisteren naar de verhaaltjes en maak een mooi knutselwerkje in de Bibliotheek Puttershoek op woensdagochtend 1 april. Het begint om 10.30 uur en om 11.30 uur is het afgelopen.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!