Boekstart: voorlezen & knutselen in Puttershoek (VOL)

25 september 2020, van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

Kosten: € 2,00 voor 1 kindje en 1 ouder

In september organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek! Het thema is ‘EN TOEN?’, naar het thema van de Kinderboekenweek 2020.

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit het prentenboek ‘De coole cowboy’ van Tjibbe Veldkamp en daarna gaan we samen knutselen. Het is op vrijdagochtend 25 september in de Bibliotheek Puttershoek en het begint om 10.30 uur. Meedoen kost € 2,00 voor 1 kindje en 1 ouder.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Aanmelden

De activiteit is vol, je kunt je niet meer aanmelden. Houd onze agenda in de gaten voor meer BoekStart activiteiten!