Boekstart: voorlezen & knutselen in Puttershoek (GEANNULEERD)

26 februari 2021, van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

Kosten: € 2,00 voor 1 kindje en 1 ouder

In februari organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek! Deze keer is het thema: geen zin.

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit verschillende prentenboeken. Na het voorlezen gaan we samen knutselen.
Het is op vrijdagochtend 26 februari in de Bibliotheek Puttershoek en het begint om 10.30 uur. Meedoen kost € 2,00 voor 1 kindje en 1 ouder.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

De activiteit is geannuleerd, je kunt je niet meer aanmelden.