Boekstart: voorlezen & knutselen in Puttershoek

7 augustus 2020, van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

Kosten: € 2,00 voor 1 kindje en 1 ouder

In augustus organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard weer voor het eerst de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek! Het thema is vakantie! Omdat het zomervakantie is, hebben we de leeftijdsgrens wat opgeschroefd. De ochtend is geschikt voor kinderen t/m 6 jaar.

Waar en wanneer?

Kom gezellig luisteren naar de verhaaltjes die worden voorgelezen en ga daarna creatief aan de slag met alle knutselspulletjes. Het is op vrijdagochtend 7 augustus in de Bibliotheek Puttershoek en het begint om 10.30 uur.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Aanmelden

I.v.m. met het coronaprotocol is vooraf aanmelden verplicht. Je kunt je hier aanmelden.