Webinar TikTok: wat is het?

22 oktober 2020, van 19:30 tot 20:30 | Online

Kosten: Gratis

Het komt uit China. Het is razend populair. Het zit in de irritatie-zone van Trump. TikTok is de naam. Wat is het en hoe werkt het? Met die vraag maakt de Bibliotheek Hoeksche Waard een online webinar. Gewoon te volgen vanuit huis. Veiliger kan niet. Het webinar van Bibliotheek Hoeksche Waard is live te volgen op onze Facebook pagina op donderdagavond 22 oktober 19.30 uur tot 20.30 uur.

Webinar

Wie dacht dat Facebook, Instagram of Snapchat hip is, loopt eigenlijk achter de feiten aan. TikTok is het nieuwe normaal. Gevaarlijk is het ook en het is een wapen in de handen van China. Tenminste….. Als we de berichten in de pers mogen geloven. Maar klopt dat ook?

Wat is TikTok eigenlijk? En hoe werkt het? Tijdens het webinar van de Bibliotheek Hoeksche Waard krijg je antwoord op deze en andere vragen. Wie zitten op TikTok? Waarom is het zo populair? En: moeten wij ook op TikTok?

Dit (online) webinar van de Bibliotheek Hoeksche Waard is coronaproof, want gewoon live te volgen vanuit huis, op de Facebook pagina van de Bibliotheek. Een Facebook account is niet nodig, tenzij je wilt deelnemen aan de chat.

Deelname is gratis.