Workshop: Bedruk je eigen linnen tasje

25 november 2022, van 14:30 tot 16:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kosten: €6,00 of €6,50 + kosten opdruk

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wat is er mooier om cadeau te geven of te krijgen met de feestdagen dan iets dat zelfgemaakt is? In het Hoeksch MaakLokaal kan men voor zelfgemaakte cadeaus terecht. Deze leuke workshop ‘Bedruk je eigen linnen tasje’ helpt de creatieve maker alvast goed op weg. Zet bijvoorbeeld een grappige afbeelding van een huisdier of een paar regels uit een lievelingsgedicht op een tasje en geef iets uit je hart!

Iedereen die een mooi persoonlijk cadeau wil geven met de feestdagen kan deze leuke workshop volgen op woensdag 23 en vrijdag 25 november van 14:30 – 16:30. Geleerd wordt hoe een linnen tasje van een mooie persoonlijke boodschap kan worden voorzien. Bij deze workshop wordt gebruik gemaakt van de vinylsnijder en heatpress.

Neem een eigen laptop en USB-stick mee als dat mogelijk is. Deze activiteit is geschikt voor 12 jaar en ouder. Indicatie van de kosten zijn € 6,- voor een tasje met een kort hengsel en € 6,50 voor een tasje met een lang hengsel met een opdruk van 20 cm groot. De totale kosten zijn afhankelijk van de precieze grootte van de opdruk, dus je rekent het tasje aan het eind van de workshop ter plekke af. Graag wel vooraf aanmelden.

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum | Waterstal 1 | Oud-Beijerland | woensdag 23 november en vrijdag 25 november | 14.30 tot 16.30 uur | vooraf aanmelden via onderstaande button.

Aanmelden 23 november

Aanmelden 25 november